Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Reken op erkende asbestverwijderaars voor de sanering van uw huis

Denkt u dat er asbest in uw woning zit? Laat het dan zeker weghalen door erkende asbestsverwijderaars. Asbitech houdt zich al sinds 2013 bezig met het verwijderen van asbest op een veilige en efficiënte manier. In regio’s zoals Brussel kunt u het asbest in uw huis deskundig laten saneren door deze experten.

Hoe gaan wij te werk tijdens het verwijderen van asbest?

Voornamelijk in woningen en gebouwen uit de jaren zeventig en tachtig zit nog veel asbest verstopt. Dat komt omdat het gebruikt werd in cement om bijvoorbeeld leien en golfplaten te produceren. Het is echter een stof die op lange termijn schade aan uw gezondheid kan veroorzaken. U laat daarom best het asbest verwijderen door erkende asbestverwijderaars. Wanneer u asbest laat saneren, is het belangrijk om het dak van uw woning in regio Brussel hermetisch af te sluiten. Bij Asbitech zijn ze daarom gespecialiseerd in de couveusemethode. Door deze methode zorgen ze ervoor dat er geen asbestdeeltjes ontsnappen. Als erkende asbestverwijderaars gebruiken ze altijd de veiligste manier om elke sanering van asbest tot een goed einde te brengen. Vooraleer aan de verwijdering van asbest te beginnen, maken ze daarom eerst een analyse van de situatie. In sommige gevallen vindt er zelfs overleg plaats met deskundigen. Zo kunnen ze telkens opnieuw uw veiligheid en gezondheid garanderen.

Kom meer te weten over de asbestpremie

Bent u geïnteresseerd om door deze experten uw asbest in regio Brussel te laten saneren? Neem dan zeker ook een kijkje naar de asbestpremie. Daar kan u sinds 2021 een beroep op doen om het asbest in uw woning voor een kleine prijs te laten verwijderen. Voor meer informatie kan u ook altijd contact opnemen met Asbitech. U kunt eveneens een volledig vrijblijvende offerte aanvragen zodat u precies weet hoeveel het kost om het asbest te saneren.

https://asbitech.eu/asbestsanering/asbestverwijderaar-brussel