Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Online naamsbekendheid vergroten? Neem contact op met Your Business Online

Het Your Business Online team bestaat uit jonge, enthousiaste social media experts met specialismen als analyse, content, design, sales, strategie, verkoop en video. Samenwerken met Your Business Online betekent dat er altijd iemand voor u klaar staat om tips en adviezen te geven en taken over te nemen. Het complete pakket aan social media uitbesteden aan Your Business Online is ook mogelijk. Dankzij nauwe contacten met vertegenwoordigers van alle populaire platforms -Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter en YouTube – is Your Business Online op de hoogte van de laatste updates en trends.

Voordelen van Your Business Online

De focus bij de online business strategie, of het nu gaat om wekelijks nieuwe content op LinkedIn of adverteren op Facebook, ligt op de doelen die u als ondernemer stelt. In sommige gevallen is een groei van de verkoop het belangrijkst. Voor andere firma’s heeft het op ludieke wijze lanceren van een nieuw product prioriteit. Gemakkelijk is het niet: ‘iedereen’ bevindt zich online en zie maar eens op te vallen. Van essentieel belang is creatief te werk te gaan. Denkt u aan unieke foto’s en video’s, opvallende en pakkende teksten, acties met een grote aantrekkingskracht et cetera. In de praktijk blijkt dat een brede zichtbaarheid – uw onderneming, artikelen en / of diensten worden op meerdere kanalen tegelijkertijd gepresenteerd – tot de beste resultaten leidt. De door Your Business Online zelfbenoemde speerpunten zijn:

  • al ruim 1000 klanten;
  • uw doelgroep gericht bereiken;
  • uw eigen social media-expert;
  • tijd en kostenbesparend;
  • profiteer van jarenlange ervaring;
  • per branche gespecialiseerd.

Case

Om echt goed te weten wat Your Business Online in huis heeft, raden we aan de verhalen onder het kopje ‘cases’ te lezen. Dat zijn bondige samenvattingen van recente projecten. Een voorbeeld is het samenwerkingsverband met PAL-V: de eerste vliegende auto ter wereld. Your Business Online kreeg de opdracht geïnteresseerden warm te maken voor een experience bij PAL-V in het Nederlandse Raamsdonksveer. Facebook, Instagram en LinkedIn werden ingezet met als concreet resultaat:

  • 190.000+ bereik;
  • 4.900 websitebezoekers;
  • € 11,- kosten per lead.

Gerelateerde artikelen

Bezoek deze garage voor je Peugeot in Brugge

Ga voor een vijver bij deze vijverspeciaalzaak

Snel en goedkoop verhuizen met behulp van een verhuislift