Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Met dit productiehuis creëert u de perfecte video

Als bedrijf wilt u natuurlijk gezien worden. U wilt op een originele manier zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken. Dat kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een radiospot opnemen, posters ophangen, of inspelen op sociale media. Heeft u er ook al eens gedacht om een reclamevideo op te nemen? Door visuele en geluidselementen te combineren zullen mensen uw dienst of product veel beter onthouden. Bent u op zoek naar een productiehuis in Vlaanderen voor de opname van een professionele video? Dan moet u bij Exstatic uit Gent zijn. Deze jonge productiefirma slaagt er keer op keer in om een prachtig eindresultaat af te leveren. Ontdek hoe ze u kunnen helpen.

Geniet van een totaalproject

De productie van een video staat bij dit productiehuis gelijk aan totaalontzorging. Er moet immers meer gebeuren dan enkel het opnemen van de clip. Zo moet er eerst een goed verhaal worden verzonnen waarin uw dienst of product op een interessante manier wordt weergegeven. Zij denken met u mee en gieten de finale versie in een overzichtelijke storyboard. Zijn er modellen nodig? Dan zoeken zij met u mee, alsook naar de perfecte locatie en decoratie. Is de video gefilmd? Dan zorgen zijn voor de afwerking zodat deze helemaal klaar is voor televisie of sociale media. Wat voor video’s kunt u laten filmen deze specialist uit Gent? Dat is erg gevarieerd. U kunt bij hen terecht voor een commercial om uw product in de kijker te zetten of voor employer branding, om uw bedrijf in de kijker te zetten voor potentiële werknemers of partners. Verder doen ze ook modeshoots, testimonials, videopodcasts en bedrijfsvideo’s. Kortom: wilt u een video laten op nemen, dan kunt u bij dit productiehuis terecht.

Maak een afspraak en geniet van een prachtig eindresultaat

Voor een video van hoogwardige kwaliteit moet u bij dit productiehuis uit Gent zijn. Zij werken voor klanten over heel Vlaanderen en maken allerlei soorten video’s op maat van hun wensen. Wilt u een afspraak maken of heeft u bepaalde vragen? Aarzel dan niet om hen te contacteren. Zij helpen u graag verder.