Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Meetwerken uitvoeren met een 3D-laserscanner of andere apparatuur

MOSEG Technologies is een bedrijf dat gelegen is in Balegem en dat zich gespecifieerd heeft in het verkopen van allerlei toestellen die gericht zijn op plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie. Elk artikel heeft een speciaal ontwikkelde techniek die het in staat stelt de taken te volbrengen die u nodig heeft. De 3D-laserscanner en de puntenwolk laserscanner zijn twee vaak gebruikte voorbeelden die u bij dit bedrijf kan kopen. Van elk product zijn ze vervolgens voorzien van een diversiteit aan modellen, elk met hun kwalificaties. De bekendste en volwaardige merken waar dit technologiebedrijf verdeler van is zijn Stonex en GeoSLAM. Deze modellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer gewaardeerd door hun gebruikers en zijn ontwikkeld met de beste technologieën.

Een samenwerking met vooruitstrevende partners

Wanneer u een 3D-laserscanner, een puntenwolk laserscanner of een ander innovatief instrument koopt bij MOSEG Technologies, dan krijgt u als klant ook een opleiding mee. Uw aankoop wordt gezien als een investering die alleen functioneel is wanneer u de nodige kennis heeft van het product en het deftig kan gebruiken. Daarom dat dit bedrijf steeds samenwerkt met de meest vooruitstrevende partners en u ook enige tijd na uw aankoop nog bij hen terecht kunt om te vragen voor advies, om bijkomende opleidingen te krijgen en support te ontvangen. Bovendien heeft dit technologiebedrijf een sterk samenwerkingsverband met zijn leveranciers. Dit houdt in dat u op hun eerstelijnssupport kan rekenen en zij rechtstreekse toegang hebben tot de verschillende state-of-the-art servicecenters van hun partners. Zo kunnen zij u met een tweedelijnshulp bijstaan, wanneer zij u zelf niet op een korte termijn een passend antwoord kunnen geven.

Laat u informeren over alle meetinstrumenten

Heeft u interesse van het kopen van technologische meetinstrumenten, zoals een puntenwolk laserscanner of een 3D-laserscanner en trekt het idee u aan dat u bij uw aankoop ook voorzien wordt van een opleiding? Dan doet u er goed aan om bij MOSEG Technologies in Balegem langs te gaan en u te laten informeren over al hun instrumenten en applicaties. Bekijk hun volledige aanbod en schaf het product aan dat aan uw wensen en verlangens voldoet.

 

https://moseg.be/point-cloud-laserscanner/