Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Hier kunt u terecht voor allerhande carrosserieherstellingen

Carrosserieherstellingen zijn een van de secuurste herstellingen om uit te voeren aan een wagen. In tegenstelling tot alles wat onder de motorkap zit, ziet u werkelijk elk krasje of kleurverschil op de buitenkant van een auto. Het is dan ook van groot belang om alle reparaties aan de carrosserie door iemand met verstand van zaken te laten uitvoeren. Carrosserie Kris is hiervoor de ideale partner. Deze garage gelegen in Grobbendonk is gespecialiseerd in carrosserieherstellingen. Ze gaven in de loop der jaren al heel wat wagens hun eigenwaarde terug. Ook uw wagen kan in dit lijstje terechtkomen.

Zowel voor recente wagens als voor oldtimers

De naam vertelt het al een beetje: bovengenoemde zaak wordt gerund door een zaakvoerder genaamd Kris. Kris Schoenmakers is de motor achter de garage en verdiende in de loop der jaren zijn strepen in het vak. Hij startte aan de onderkant van de ladder als koetswerkhersteller. Na enkele jaren groeide hij door naar een functie als meestergast. De passie voor auto’s werd alleen maar groter, en het begon dan ook te kriebelen om een eigen carrosserie op te richten. Zo gezegd zo gedaan: in 2018 zag Carrosserie Kris het levenslicht in Grobbendonk. Hun focus kwam gelijk te liggen op allerhande carrosserieherstellingen en restauraties van wagens. Zowel recente wagens zijn er welkom, maar ook eigenaars van oldtimers hebben in het team van deze carrosserie een betrouwbare partner gevonden. Iedere medewerker heeft ervaring met oudere wagens. Het doel is dan ook iedere keer opnieuw om de wagen in al zijn eer te herstellen. Om dat te doen, gebruiken ze uitsluitend kwalitatieve vervangstukken en werkattributen.

Doe een beroep op de uitgebreide expertise van deze expert

U merkt het, deze garage is van alle markten thuis. Naast personenwagens herstellen ze bijvoorbeeld ook racewagens. Hun kennis is bijzonder uitgebreid. Aarzel dan ook niet om hen te contacteren bij vragen over uw wagen, en welke mogelijke herstellingen of restauraties ze kunnen uitvoeren. Ze bekijken graag hoe uw wagen op een zo efficiënt mogelijk manier kan worden hersteld.

https://www.carrosseriekris.be/