Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Heet je klanten welkom door sticker te laten bedrukken in West-Vlaanderen

Ben je bezig met je bedrijfsgebouw een kleine make-over te geven en zoek je nog naar een leuk extra detail om elke bezoeker extra welkom te eten? Wat dacht je er dan van om vloerstickers op de grond te kleven. Bij Lettral in Ardooie in West-Vlaanderen kan je dit soort stickers laten bedrukken. Via lettral.be kan je alle mogelijkheden bekijken. De sticker wordt dan het eerste wat de klanten zien als ze binnenkomen in je gebouw. Ze zullen zich meteen welkom voelen.

Wat kan je op de sticker zetten?

Als je graag stickers bij dit publiciteitsbedrijf in West-Vlaanderen laat bedrukken voor op je vloer, dan heb je een ruime keuze tussen vormen en maten. Als je bijvoorbeeld al een klein idee hebt over je sticker, maar het niet helemaal kan uitwerken, dan kan je je idee meegeven met de werknemers van deze firma. Zij gaan daarna verder aan het werk met je idee en maken er een leuke sticker van. Je kan er onder andere voor kiezen om je bedrijfsnaam en logo op de sticker te zetten, maar je kan het ook combineren met een tijdelijke actie of een leuke slogan om de mensen op een persoonlijke manier welkom te heten. De medewerkers van dit bedrijf denken maar al te graag met je mee en zoeken de gepaste sticker voor op je vloer. Ook voor andere soorten stickers kan je bij hen terecht.

Vind de gepaste sticker

Wil je graag beroep doen op dit publiciteitsbedrijf uit West-Vlaanderen om de gewenste stickers te bedrukken? Dan kan je best je idee eens met hen bespreken door langs te komen. Neem daarvoor eerst contact op door hun contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Zij zijn ook telefonisch bereikbaar voor de wat dringendere vragen. Voor je het weet, zijn de vloeren in je bedrijf extra opgepimpt met leuke stickers.

https://lettral.be/nl/