Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Een verhuurbedrijf voor deskundig veiligheidsmateriaal

Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen, is dé partner als het gaat om een verhuurbedrijf van veiligheidsmateriaal. Zij ondersteunen u om uw project in beweging te houden. Zij beschikken over onder andere valbeveiliging, communicatiemiddelen en een geheel ingerichte safetyshop. Bij deze specialist is het leasen van veiligheidsmateriaal op een eenvoudige manier mogelijk. Uiteenlopende sectoren maken gebruik van het veiligheidsmateriaal die deze specialist verhuurt. Denk aan sectoren als farmaceutische sector, chemie & petrochemie en de metaalindustrie. Ook vele andere sectoren zoals de brandweer, politie, civiele bescherming en laboratoria huren hier hun materiaal. Hierdoor zijn zij in staat om efficiënt hun werk uit te voeren.

Het inhuren van ademluchtbescherming

Ook voor het leasen van ademluchtbescherming bent u bij deze specialist in juiste handen. Bij dit verhuurbedrijf voor veiligheidsmateriaal vindt u een complete uitrusting waardoor u en uw medewerkers kunnen werken in extreme omstandigheden. Ook bieden zij diverse andere materialen waardoor u efficiënt te werk kunt gaan als het gaat om ademluchtmaterialen. Het huren van een adem luchtfles doet u bij deze specialist in de formaten 6,8 of 50 liter. Zo zorgt u ervoor dat u altijd voorzien bent van een voorraad. Ook vindt u hier producten als heupgordels, luchtslangen, overdrukmaskers en veiligheidskoffers. Daarnaast bieden zij ook een flessenkar om via deze weg flessen te kunnen vervoeren. Wat voor veiligheidsmateriaal u ook nodig heeft, u vindt het bij dit verhuurbedrijf.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Safety Rental kunt u terecht als huurbedrijf voor verschillende soorten veiligheidsmateriaal. Voor alle soorten werkzaamheden vindt u hier communicatiemiddelen en een veiligheidsrusting. Ook staan zij u graag te woord als het gaat om het geven van deskundig advies. Bezoek de website van deze specialist wanneer u meer informatie wenst over de verschillende mogelijkheden. Dit is ook de plek waar u alle contactgegevens vindt wanneer u contact wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Water laten keuren door deze experts in het vak

Een effectieve brandbestrijding realiseert u met een blussysteem met blusschuim

Wandelen is gezond, maakt je fit en houdt je jong