Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Een gietvloerrenovatie in Gent laten uitvoeren

Heeft je woonkamer dringend een grondige opknapbeurt nodig? Kies dan voor een gietvloerrenovatie in Gent of omgeving door aannemer Gietvloeren Tom. Een gietvloer is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens heel praktisch. Je kunt de vloer gemakkelijk schoonhouden en hij kan tegen een stootje, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. De aannemer voor gietvloeren in Gent vertelt je graag alle voordelen van zo’n mooie vloer. Deze specialist kan de vloer uiteraard ook prima voor je plaatsen.

Combineer je nieuwe vloer met vloerverwarming

Als je kiest voor een gietvloerrenovatie in Gent dan kun je dat prima combineren met het plaatsen van vloerverwarming. De gietvloer geleidt de warmte perfect. Je hebt nooit meer koude voeten in de winter. Het professioneel bedrijf voor gietvloerrenovatie in Gent kan je adviseren over welke vloer goed bij jou past en ook je vloerverwarming installeren. Hiervoor worden sleuven in de ondervloer gefreesd waar de slangen van de verwarming in gelegd worden. Om het systeem te kunnen onderhouden, maakt de aannemer voor gietvloeren uit Gent meestal een luik in de vloer gemaakt op een onopvallende plaats in de ruimte. De werkzaamheden van de gietvloerrenovatie in Gent nemen doorgaans slechts een dag in beslag. Wel moet je rekening houden met de droogtijd voordat je de vloer kunt betreden.

Betaal nooit meer te veel voor je nieuwe gietvloer

De prijs van je gietvloerrenovatie in Gent is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst het aantal vierkante meters en ten tweede het type vloer waar je voor kiest. Een gietvloer kan in principe over de gehele benedenverdieping worden gelegd, ongeacht of er drempels zijn. Een gietvloer is ook geschikt voor de hal of de keuken. Op www.gietvloerentom.be vind je alle informatie die je nodig hebt. Hier staan ook de contactgegevens van Gietvloeren Tom voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Als je tevreden bent over de voorgestelde prijs kan er een afspraak worden gemaakt met de aannemer voor gietvloeren in Gent om je nieuwe vloer te plaatsen.