Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Een gietvloer voor industrieel gebruik in regio Antwerpen

ABBI Industrie is een bedrijf voor een gietvloer in regio Antwerpen dat instaat voor industriële gietvloeren voor bedrijven of woningen. Betonnen gietvloeren worden voornamelijk gebruikt voor industriële omgevingen. Denk maar aan een handelspand, grootkeuken of garage. Ze zijn een populaire keuze omdat ze praktisch en duurzaam zijn. Het gaat jarenlang mee en vraagt weinig tot geen onderhoud. Gietvloeren zijn vloeren die worden gegoten en uitgevlakt in een dunne laag over de bestaande vloer. Het vormt één geheel zodat je een soort spiegelvloer krijgt.

Voordelen van een gietvloer

Dit type vloer wordt steeds meer gebruikt voor industrieel gebruik, omdat ze zeer sterk zijn en een vaste stijl hebben. Ze zijn bestand tegen chemische en mechanische belasting. Zo zijn ze voor elk handelspand of dergelijke geschikt. ABBI Industrie heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van jouw gietvloer in regio Antwerpen. Zowel betonnen gietvloeren als steentapijt en zoveel meer kan je laten plaatsen. Deze vloeren zijn uiterst geschikt voor zware belasting en hebben een lange levensduur. Dat maakt ze ideaal voor bedrijven die nood hebben aan een vloer bestand tegen intensief gebruik. Het grote voordeel van betonnen gietvloeren te laten plaatsen, is dat ze naadloos zijn. Er kan dus geen vocht of vuil zich in groeven verstoppen. Het zorgt dus ook meteen voor een gemakkelijk onderhoud. Een ander voordeel is dat het snel geïnstalleerd kan worden. Als bedrijf hoef je dus maar slechts een korte tijd je werkzaamheden te verplaatsen of stop te zetten.

Plaats dé ideale vloer

Ben je op zoek naar een industriële gietvloer in regio Antwerpen? Neem dan snel een kijkje op hun website www.abbi.be. Betonnen gietvloeren laten plaatsen biedt tal van voordelen, dus waarom nog twijfelen? Laat nu jouw gietvloer plaatsen in regio Antwerpen en geniet van hoge kwaliteit en een naadloze afwerking. Ze kunnen in allerlei kleuren geplaats worden, zodat ze aan jouw stijl voldoen!