Alpi Blog
Image default
Dienstverlening

Een effectieve brandbestrijding realiseert u met een blussysteem met blusschuim

Fire Security is uw ideale partner wanneer u een nieuw blussysteem wilt aanschaffen of een bestaand systeem wilt laten controleren. Hiervoor levert dit bedrijf al jarenlang kwalitatief hoogwaardige bijmengsystemen. Deze kunnen water met een bepaalde hoeveelheid blusschuim vermengen. Daardoor is het mogelijk om de viscositeit en druk van de vloeistof te laten afstellen op de betreffende brand. Op deze manier kan het vuur op de meest efficiënte en uiteraard de veiligste manier geblust worden, zodat er zoveel mogelijk schade voorkomen wordt. Heeft u een specialist nodig om de blussystemen regelmatig te laten controleren? Ook hiervoor kunt u perfect terecht bij het team van Fire Security. Door hen weet u te allen tijde zeker dat uw systeem functioneert zoals het hoort.

Een systeem met blusschuim biedt veel voordelen

Heeft u wel eens nagedacht over de voordelen van een blussysteem met blusschuim? Ten eerste kan hiermee een brand die ontstaan is uit vloeistof sneller geblust worden, wat met alleen water niet gedaan kan worden. Ook is bij blusschuim de nevenschade aanzienlijk minder dan wanneer u een poederblusser gebruikt. Dit geldt vooral voor elektronische apparaten die in de buurt van de brand hebben gestaan. Een blussysteem in het algemeen biedt het voordeel dat de capaciteit om branden te blussen veel hoger is dan die van een normale brandblusser. Ten slotte zijn er bepaalde verplichtingen in panden met betrekking tot brandveiligheid en -preventie. Een investering in een blussysteem met blusschuim bij Fire Security is daarom altijd een goed idee!

Een groot assortiment aan brandbestrijdingsproducten

Ook andere blussystemen zijn bij deze aanbieder verkrijgbaar. Denk aan draagbare en mobiele blusapparaten, oprolsystemen en verschillende hydranten, haspels en koppelingen. Met het assortiment van Fire Security maakt u uw brandpreventie en -veiligheid compleet en zijn deze afgestemd op alle wet- en regelgevingen. De experts van dit bedrijf geven u ook graag advies over de benodigdheden voor een adequate voorbereiding op eventuele branden. Kies voor een kwalitatief blussysteem en ontdek de diensten en producten van deze brandpreventiespecialist.

https://firesecurity.be/