Alpi Blog
Image default
Cadeau

Originele kerstcadeaus voor gameliefhebbers [2020]

Als de donkere dagen van het jaar hun intrede weer doen, breekt de tijd van de kerstcadeaus aan. Voor gameliefhebbers zijn er veel items te verkrijgen, die het spelplezier zullen vergroten. In deze blog vertellen we je daar graag meer over :). 

Gamestoel

Een fervent gamer zal aardig wat uurtjes doorbrengen voor het beeldscherm. Een goede zithouding is dan belangrijk. Verras de gamer met een gamestoel en laat hem zo, op een ergonomisch verantwoorde wijze, zijn gang gaan. Zorg wel dat de stoel verstelbaar is en een kantelfunctie heeft. Zo wordt er tijdens het gamen toch bewogen en dat komt de bloedcirculatie ten goede. De gamer kan zich zo helemaal uitleven met het spel, zonder naderhand klachten te ontwikkelen. Voor een goede gamestoel kan je een kijkje nemen bij Bureastoel24.

Controller personaliseren

Weet jij wat de favoriete game van de speler is? Als kerstcadeau kan je dan een gepersonaliseerde controller geven. Kies voor het logo van een spel, of geef de controller een camouflage-look. Reken maar dat dit in de smaak zal vallen.

Headset

Een beetje gamer speelt het spel met meerdere gamers. Om helemaal in het spel op te kunnen gaan, is een goede headset bijna een must. Zo wordt de weergave van het geluid echt waanzinnig. Als je dit in dezelfde kleurstelling doet als de gamestoel, dan zit de gamer er op en top bij, tijdens het spelen. Een goede headset kan het omgevingsgeluid van buitenaf goed filteren. Wil je de gamer roepen voor de warme maaltijd, dan zal je hem wel even op zijn schouder moeten tikken, om contact met hem te krijgen. Zo krijg jij zelf ook de nodige beweging.

Muis

Als de ergonomische gamestoel is aangeschaft, is het kopen van een ergonomische muis geen onverstandige keuze. Door de gamestoel met kantelfunctie, wordt het lichaam regelmatig gedwongen te bewegen, maar voor de hand is een juiste manier van bewegen, minstens zo belangrijk. Als je op deze vlakken aandacht hebt voor het welzijn van de gamer, draag je niet alleen bij aan zijn gamebeleving, maar ook aan zijn gezondheid.

Racestuur

Als de speler zich voornamelijk bezig houdt, met scheuren over het asfalt, dan is een racestuur aan hem wel besteed. Hiermee kan hij zich geweldig goed redden op de racebaan. Zorg wel dat je weet, met welke spelcomputer hij speelt. Het racestuur moet wel gekoppeld kunnen worden aan zijn gameconsole.

Door de gamer te verrassen met bovenstaande cadeaus, worden de donkere dagen van het jaar voor hem een stuk aangenamer. Je verrast hem met cadeaus die hem helpen bij het uitoefenen van zijn grote hobby. Daarnaast zorg je voor zijn welzijn, door oog te hebben voor de ergonomische aspecten van de cadeaus.

Gerelateerde artikelen

Ontdek de relatiegeschenken van deze experts uit Belgiƫ

Kraamcadeaus

Brievenbus Cadeau