Alpi Blog

Artikel Portaal

Uw eigen pizza houtoven geïnstalleerd door een professional

U schaft uw eigen pizza houtoven waarschijnlijk aan voor het maken van heerlijke pizza’s. Maar wist u dat u deze ook gebruikt bij het barbecueën, roken of grillen van uw prachtige gerechten? Maar hoe installeert u het apparaat dan? Geen zorgen, de specialist levert de oven af én zorgt voor installatie van de oven. Zo kunt u deze direct gebruiken, zowel thuis als in uw eigen pizzeria, restaurant of andere eetgelegenheid. Bent u daarnaast nog op zoek naar andere producten voor thuis of voor in uw horecagelegenheid? Bonnewits Horeca biedt een zeer ruim assortiment. Zo schaft u bijvoorbeeld ook uw dubbele frietpan gemakkelijk aan.

Heerlijke pizza’s bereiden met de pizza houtoven

Maak uw menukaart compleet met het serveren van prachtige pizza’s. Met de pizza houtoven van Bonnewits Horeca zorgt u dat al uw klanten met een glimlach de deur uit gaan. De pizza houtoven is speciaal geschikt om buiten te gebruiken, en het is dus een fantastische toevoeging op uw keuken in de zomermaanden! De oven is multifunctioneel: u kunt ermee grillen, bakken, roken en barbecueën. Doordat de pizzaoven een ingebouwde schoorsteen heeft, is er een ideale luchtcirculatie. Op die manier blijft de unieke smaak van de producten die u erop klaarmaakt, behouden. Zo levert u uw gasten écht iets unieks. Benieuwd naar de andere producten van de specialist? U kunt ook terecht voor bijvoorbeeld een dubbele frietpan, warmhoudapparatuur en afzuiging.

Dubbele frietpan, pizza houtoven en andere horeca-apparatuur

Er zijn verschillende situaties waarin de juiste horeca-apparatuur van groot belang is. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant of heeft u die altijd al een willen beginnen? Dan heeft u daar uiteraard de juiste apparatuur voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan een pizza houtoven of dubbele frietpan. Bij Bonnewits Horeca vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Men heeft namelijk een zeer ruim assortiment horeca-apparatuur. Van koel- en vriesapparaten tot apparaten om te bakken, koken en grillen en van afwasapparatuur tot klein keukenapparatuur: de specialist heeft het allemaal. Schaf uw dubbele frietpan of pizza houtoven eenvoudig aan en profiteer van de uitstekende service van de specialist.

Alpi Blog © 2015 Frontier Theme