Alpi Blog
Image default
Bedrijven

Heb je pech? Bel de ANWB Klantenservice!

De ANWB

Een begrip in ons land. We zijn grootgebracht met dat woord; een afkorting waarvan je de betekenis niet eens hoeft te kennen om te weten waar het over gaat. ANWB staat voor ons aller belang en vooral voor dat van jou. 

Klantenservice ANWB

In contact komen met de klantenservice afdeling van de ANWB kan op traditionele wijze via post of telefoon, maar uiteraard ook via de moderne communicatiemiddelen. Klantenservice is eigenlijk niet het goede woord. Immers je bent geen klant maar lid van de vereniging. Het is wel handig om het nummer van de ANWB klantenservice te onthouden.

De wegenwacht

ANWB wegenwacht biedt al generaties lang automobilisten en andere weggebruikers hulp bij pech onderweg. Gekscherend zong komiek André van Duin ooit ‘Wie op de wegenwacht wacht, wacht het langst’. Zijn vakgenote Corrie van Gorp zong ‘ik ben Alie van de wegenwacht’.

Op vakantie in het buitenland

Toen we vroeger onze vakantie vierden in zonnige oorden of avontuurlijke gebieden, luisterden we via de wereldontvanger naar familieberichten die uitgezonden werden door ANWB alarmcentrale. Moderne techniek heeft dat achterhaald, maar nog steeds vervult de ANWB een grote rol in de hulpverlening en informatievoorziening aan reizigers over de hele wereld. 

De winkels

Daar is wat te koop is helemaal toegespitst op kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Voor onderweg, op avontuur of genietend van je vrije tijd. En in de winkels kan je als lid van de bond de klantenservice van de ANWB aanspreken.

ANWB Media

Als lid van de ANWB ontvang je elke maand het tijdschrift Kampioen. Vol met praktische en nuttige informatie. Verder geeft ANWB reisgidsen uit, wegenkaarten, interessante boeken en diverse tijdschriften. Zowel op papier als digitaal, zoals dat heet multimediaal, ANWB heeft dat allemaal. 

Klantenservice ANWB

“Goedendag, wat kan ik voor u doen?”
Ze wijzen je de weg!

http://nl-contact.nl/