Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Natuurlijk gevormde borsten door een borstvergroting achter de spier

Wanneer u in een kliniek een borstvergroting wil laten uitvoeren, wordt er door een chirurg een implantaat ingebracht om uw borsten groter te maken. U kunt een dergelijke ingreep bij de Kliniek Dr. Wim Danau laten uitvoeren waar u kunt kiezen uit verschillende behandelmethoden en borstprotheses. Wat de implantaten betreft, kunt u kiezen voor verschillende vormen implantaat gevuld met een fysiologische zoutoplossing of gemaakt van siliconengel. Dan zijn er ook nog een aantal mogelijkheden waar de incisie gemaakt kan worden om de prothese in te brengen, en kunt u kiezen of u een borstvergroting achter de spier wilt of voor de spier. 

Kiest u voor een borstvergroting achter de spier of voor de spier?

Bij het plaatsen van de prothese kunt u kiezen tussen een borstvergroting achter de spier of voor de spier. Uw borst bestaat uit de grote borstspier waar overheen een laag borstweefsel zit. U kunt het implantaat voor of achter de borstspier laten plaatsen. Een borstvergroting achter de spier heeft als voordeel dat door het spierweefsel het implantaat enigszins samen wordt geperst waardoor uw borst een natuurlijke druppelvormige vorm krijgt. Maar wanneer u intensief sport en sterk ontwikkelde borstspieren heeft is deze methode meestal geen optie. Bij een borstvergroting voor de spier wordt het implantaat tussen het borstweefsel en de borstspier ingebracht. Het nadeel van deze methode is dat wanneer u minder borstweefsel heeft de rand van het implantaat zichtbaar kan zijn.

Een bevredigend resultaat met een borstvergroting achter de spier

Als u bij de Kliniek Dr. Wim Danau een borstvergroting wilt laten uitvoeren heeft u altijd eerst een consult met de chirurg. Tijdens dit consult worden uw wensen besproken en worden vragen gesteld over uw gezondheid. Vervolgens zal de chirurg zal alle mogelijkheden die passen bij uw wensen en uw lichaamsbouw uitvoerig toelichten. Ook alle voor- en nadelen van de verschillende borstvergroting methodes zoals een borstvergroting achter de spier worden besproken evenals de eventuele risico’s.  

https://danau.be/