Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw tanden bleken in dit beautycentrum in Antwerpen

Loopt u ook met wat schaamte rond omdat u last heeft van wat gekleurdere tanden? Laat die schaamte niet langer uw leven bepalen en doe er iets aan. In het beautycentrum, Solar zonnestudio in Antwerpen kan u terecht om uw tanden te laten bleken. Via solarzonnestudio.com ontdekt u eenvoudig hoe deze behandeling in zijn werk gaat, maar hieronder kan u er ook al meer over te weten komen.

Hoe gaat deze behandeling in zijn werking?

De werknemers van het beautycentrum in Antwerpen begrijpen als geen ander dat een mooi gebit voor veel mensen belangrijk is. Als u dus niet helemaal tevreden bent met hoe er gebit er uit ziet, kunt u er iets aan laten doen bij deze firma. U kunt zo uw tanden laten bleken in dit beautycentrum in Antwerpen. Dit doen ze met PearlSmile. Het glazuur van uw tanden wordt tijdelijk opengezet door breekvloeistof. Daarna werkt het bleekmiddel in en breekt het de kleurmoleculen in uw tanden af. Door deze behandeling zullen uw tanden meteen een wittere kleur krijgen. Dit gebeurt natuurlijk op een subtiele wijze, waardoor u zelf ook kunt wennen aan het zicht en kunt kiezen hoe vaak u deze behandeling wilt orgaan. Bij uw bezoek kunt u er ook wel zeker van zijn dat de medewerkers in dit bedrijf weten waarmee ze bezig zijn en u ook zullen voorzien van het beste advies, als het aankomt op het bleken van uw tanden.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Heeft u interesse om uw tanden te laten bleken bij dit beautycentrum in Antwerpen? Wacht dan niet langer en neem contact op om een afspraak te maken. Zo’n afspraak begint altijd met een intakegesprek. Hierbij wordt er altijd even gekeken naar uw wensen, zodat u zeker het gewenste resultaat verkrijgt. Contact opnemen, kunt u doen door een e-mail te sturen.

https://www.solarzonnestudio.com/