Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Je pigment verlichten met Skinlight en andere oplossingen

De zon is vaak het voornaamste aspect waarom we altijd uitkijken naar de zomer. Mooi weer betekent vaak lekkere barbecues, zalige terrasjes en een duik in het zwembad. Maar de zon heeft helaas niet alleen maar voordelen. Voor mensen met een lichte huid kan de zon ook heel schadelijk zijn. Mensen met een bleke huid verbranden gauw of hebben heel snel last van pigment vlekken. Deze ontstaan doordat onze huid zich wil beschermen tegen de UV stralen van de zon en wanneer er daardoor dus té veel pigment wordt aangemaakt. Maar geen stress, je kan nog van die vervelende vlekken af geraken. Hoe je pigment bleken? Dit artikel lezen en je weet er alles van!

 

Goed insmeren tegen de zon

Je huid bleken is vaak erger dan te kunnen voorkomen dat je ze moet gaan bleken. Je kan pigmentvlekken voorkomen door jezelf goed te beschermen tegen de UV stralen van de zon. Wanneer je de zon ingaat smeer je jezelf best goed in met een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor. De zon is ook het meest schadelijk tijdens bepaalde uren. Het is best om de zon zoveel mogelijk te vermijden tussen 12 u en 15 u.

Laserbehandeling

Een behandeling die iets meer centen kost om je pigment bleken mogelijk te maken, is een laserbehandeling. Je kan zo’n behandeling laten uitvoeren door een huidspecialist. Hij zal dan met het licht van een laser tot diep in jouw huid doordringen om zo het pigment in de huidcellen te gaan verpulveren. Het voordeel bij deze behandeling is, dat de rest van je huidcellen gewoon onaangeroerd blijven. De laserbehandeling is redelijk kostelijk, zeker wanneer je meerdere sessies nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Wel wordt de behandeling als zeer effectief omschreven en is ze ook volledig pijnloos. Dit is dus al de eerste oplossing om je huid bleken te realiseren!

 

Crème tegen pigmentvlekken

Een tweede oplossingen om huid gezicht lichter maken mogelijk te maken, is Skinlight. Dit is een crème tegen pigmentvlekken die je tot twee maal per dag moet aanbrengen op de vlekken. Je laat Skinlight even inwerken en brengt daarna nog een hydraterende crème aan. Skinlight werkt snel, zo zou je, afhankelijk van het huidtype dat je hebt, binnen de twee weken resultaat moeten zien. Normaal gezien zouden de pigmentvlekken weg moeten blijven want Skinlight voorkomt ook de aanmaak van nieuw pigment maar het kan toch zijn dat je deze crème als onderhoudskuur gaat moeten blijven gebruiken.

Zo zie je maar, je huid gezicht lichter maken is helemaal niet zo onrealistisch als je altijd dacht. Oplossingen genoeg om jouw frustratie voorgoed achter je te kunnen laten!

 

Gerelateerde artikelen

Ooglidcorrecties

Natuurlijk gevormde borsten door een borstvergroting achter de spier

Mooie borstvergroting tegen een goede prijs