Alpi Blog
Image default
Beauty en verzorging

Beste kappers-gadgets

Beste Lezer,

Soms dan gaan er wel eens dingen aan je voorbij waar je liever even bij stil had willen staan. Je weet wel, van die momentjes waarop je denkt: “wauw, zag je dat?”. En vervolgens weet je niet meer waar je het terug moet vinden. Dat had ik met de Tangle Teezer. Dit is een soort borstel voor je haar dat zonder pijn de klitten er uit kamt. Ik zag ooit eens een advertentie toen ik naar het station fietste, maar je kent die momenten wel, dan heb je daar geen tijd voor. Dus ging ik op zoek. Hoewel ik de naam niet meer wist heb ik het toch gevonden. Ik ben namelijk op zoek gegaan naar een kappersgroothandel en heb op deze website net zo lang doorgeklikt totdat ik mijn hippe gadget had gevonden: de Tangle Teezer. Het is echt een geweldige uitvinding. Ik heb namelijk heel erg lang haar en het is dan nogal eens lastig om al je klitten er uit te kammen.

 

Groothandelkappers is een groothandel speciaal voor kappers en zij verkopen echter nog veel meer op het gebied van gadgets, kappersproducten en andere kappersbenodigdheden. Het is een bedrijf dat werkelijk van alle markten thuis is en dat is natuurlijk super handig. Waar je ook naar op zoek bent voor je haar, hier hebben ze echt alles! Kijk voor meer informatie hierover eens op http://www.groothandelkappers.nl 

 

Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje en probeer vooral ook de Tangle Teezer uit. Het is een topgadget welke tegenwoordig net zo belangrijk voor me is als mijn telefoon. En dat zegt natuurlijk al genoeg!

 

 

http://www.groothandelkappers.nl/kappersproducten