Alpi Blog
Image default
Banen en opleidingen

Personal branding? Wat is dat? Vindazo

Bij personal branding bekijk je jezelf als een merk en ga je je zo ook voorleggen aan anderen, in dit geval aan potentiële werkgevers en recruiters. je gaat peinzen over hoe je jouw sterkste kanten het best kunt laten zien, hoe je jezelf zou verkopen moest je een product zijn. Besef dus goed over hoe je in je leven staat en wat jouw persoonlijke en professionele meerwaarde is. overdrijven? Dat is nergens voor nodig! Wees jezelf, op deze manier ga je het best opvallen! 

Het belangrijkste is om ten alle tijden dezelfde verhaal te vertellen, via waar dan ook. Of het nu gaat om je cv of je Linkedin-profiel, jij als merk moet overal dezelfde beeld hebben. Zoals een firma als Vindazo.be op zijn advertenties, website en alle andere sociale media kanalen altijd een gelijke en opvallende toon aanhoudt. Zo moet jij ook jouw beschikbare kanalen afgestemd aanheffen voor zelfpromotie. 

 

Goede tips om uzelf te verkopen

Potentiële werkgevers en recruiters komen door het sollicitatieproces op allerlei momenten en plaatsen met sollicitanten – zoals jij! – in contact. je motivatiebrief je cv vinden zij in hun mailbox, ze zoeken naar je Facebook- of Linkedin-profiel en voordat je het weet neem je plaats voor hen voor een sollicitatiegesprek. deze kanalen moet je toepassen om je zelfpromotie op te kloppen. wij leggen je uit hoe.

 

Werk zoeken op Vindazo

 

https://www.dergatsjev.be/2015/12/personal-branding-wat-is-dat-vindazo.html

Gerelateerde artikelen

Verkoopmedewerker vacatures

Kelner

10 extensies waar je nog nooit van hebt gehoord