Alpi Blog
Image default
Auto's en Motoren

Rolstoelliften

De meeste rolstoeltransportdiensten zullen u de moeite besparen om de patiënt van uw gazon of huis naar het voertuig te brengen. Deze service omvat ook het vervoer van de patiënt van de voordeur naar de voordeur van de gewenste bestemming.

 

 

In de huidige samenleving hebben senioren of andere personen die rolstoelen gebruiken beperkte vervoersmogelijkheden. Om deze reden bestaan ​​er rolstoeltransportdiensten. Deze diensten bieden comfortabel, niet-dringend medisch vervoer voor hun klanten in rolstoelen of mensen met mobiliteitsproblemen. Rolstoeltransportdiensten bieden toegankelijk vervoer voor mensen die rolstoelen gebruiken van en naar medische afspraken en niet-medische evenementen.

 

 

 

Hun voertuigen zijn ontworpen voor rolstoelen en worden voldoende onderhouden. Ze zijn uitgerust met rolstoelzitsystemen en voertuigbevestigingssystemen om de rolstoel tijdens de reis op zijn plaats te houden. Enkele van de gebruikte voertuigen zijn Mercedes-sprinters, minibussen, gehandicapte bestelwagens en rolstoeltoegankelijke bestelwagens die voldoende beenruimte bieden aan patiënten. Ze zijn comfortabel en zouden ook goed werken voor lange afstanden.

 

 

Deur-aan-deur-dienst

Rolstoelvervoer biedt patiënten zowel voor als na ziekenhuisopname een hoogwaardige behandeling. Hun diensten beginnen en eindigen inderdaad aan het bed. Ze besteden plichtsgetrouw aandacht aan hun cliënten van en naar medische afspraken en bieden waar nodig hulp. Ze besteden ook aandacht aan cliënten die mogelijk andere medische problemen hebben door in de zuurstoftanks van hun voertuig te passen en vitale functies te bewaken, zoals de verbetering of verslechtering van een medische aandoening.

 

Rolstoeltransport

 

rolstoel transport

Kortom, rolstoeltransportdiensten bieden veilige, comfortabele, zorgzame en betaalbare vervoermiddelen voor senioren, gehandicapten en personen met beperkte mobiliteit. Een vriendelijk rolstoeltransportbedrijf is een uitstekende keuze als u een geplande pick-up nodig heeft of als u doorlopend medische afspraken moet maken. Als een pluspunt voorzien ze ook in niet-medische behoeften.

Aangepaste en goed onderhouden voertuigen

 

 

Als u, uw geliefde of uw patiënt in een rolstoel zit en zich moet verplaatsen, is het inschakelen van de diensten van een rolstoeltransportbedrijf verreweg uw beste optie. Hieronder staan ​​enkele van de vele redenen waarom.

De hoogste prioriteit van elke rolstoeltransportdienst is het veilig vervoeren van zijn klanten van het ene punt naar het andere. Ze besteden aandacht aan veiligheid en hebben voertuigen op maat gemaakt om te voorzien in de basisbehoeften van de patiënt tijdens het transport. Chauffeurs zijn meestal getraind in defensief rijden en zijn bekwaam in het voorzichtig besturen van patiënten.

 

https://www.mobility4all.be/

https://www.mobility4all.be/