Alpi Blog
Image default
Auto's en Motoren

Kies voor de renting van een duurzame wagen

Er zijn heel wat manieren waarop je mee kan helpen aan een groene wereld. Eén manier is om een bedrijfswagen te huren bij Move2Green. Deze onderneming biedt de renting van een elektrische wagen aan in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst. Wanneer je kiest voor een ecologische auto, werk je niet alleen mee aan een betere toekomst, maar bespaar je ook heel wat geld. Een bedrijfswagen huren, is nu eenmaal heel wat goedkoper dan een volledig nieuwe auto te kopen.

Hoe werken hun diensten?

Bij Move2Green kan je terecht voor een uitgebreide service. Zo kies je uit een compleet aanbod van de nieuwste modellen bij de renting van een wagen. Naast de nieuwe wagens, hebben ze ook heel wat tweedehands modellen ter beschikking. Weet je nog niet goed welke formule of wagen het beste bij jouw situatie past? Daarvoor hebben ze een speciale berekenmodule, die je tot op de cent nauwkeurig toont hoeveel je zal besparen met de renting van een wagen. Lijkt een langdurig contract je toch net een te grote beslissing? Dan is het altijd mogelijk om eerst voor een kortere termijn te leasen. Deze short-lease-formule is ideaal om een bedrijfswagen te huren en uit te proberen of deze methode iets voor jou is. Eenmaal je zeker bent van je stuk, kan je dan een langer contract aangaan bij deze specialisten en genieten van de vele voordelen die de elektrische leasewagens te bieden hebben. Zo kan je bijvoorbeeld de verschillende laadpalen ontdekken die ze aanbieden. Move2Green is immers een erkende verdeler van allerlei topmerken. Je kan de verscheidene opties ontdekken op move2green.be.

Neem contact met hen op voor de uitgebreide autoservice

Eenmaal je een auto leaset bij deze experten, reken je ook steeds op hun uitgebreide service. Zijn er dus problemen met de wagen of heb je iets anders voor? Dat is geen enkel probleem, want zij zijn je altijd van dienst. Als je graag meer wilt weten over hoe ze jou juist helpen, neem je het best telefonisch contact op of stuur je hen een e-mail.