Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Web Development Bureau

Web Development Bureau

We gebruiken WordPress en andere CMS- en ontwikkelingsplatforms, zoals Joomla! , Drupal, WooCommerce, Dreamweaver en Visual Studio.

Onze missie is om voor u optimaal gebruik te maken van de technische mogelijkheden van het netwerk. Dit doen we door gebruiksvriendelijkheid, innovatie en de nieuwste oplossingen.

Onze website is technisch goed ontworpen, gemakkelijk te onderhouden (uw eigen), veilig, is gemakkelijk te vinden in Google en Bing (SEO), voldoet aan de privacyregels van de AVG en is uitgebreid getest voordat deze live ging. Indien nodig integreren we uw website met social media, back-end systemen, API’s en online services.

Integreer uw website met social media platforms, back-end systemen, API’s en online services.

Snelle sites scoren hoger op Google en zorgen ervoor dat meer bezoekers langer op uw site blijven.

Onze website is responsive en kan dus gebruikt worden op desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan regelgeving, in het bijzonder GDPR privacyregelgeving.

We kunnen websites in meerdere talen aanbieden. Indien nodig kunnen we helpen met het vertalen van de inhoud.

Voorkom brute force-aanvallen, malwarescanners, realtime firewalls en inlogbeveiliging (CAPTCHA, 2FA).

We bouwen hoogwaardige websites en webwinkels die zich kenmerken door technische kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het werkt met WordPress, Joomla! , Drupal, WooCommerce, Adobe Dreamweaver en Microsoft Visual Studio worden samen gebruikt. We kunnen uw website integreren met social media platforms, (back-end) systemen, API’s en online services. Communicatie met klanten en leveranciers, diensten en links kan naadloos worden geïntegreerd in uw site.

sociale media

Al onze websites zijn opgesteld door “SEO”. Zelfs bij het voorstellen van het eerste concept zullen we kijken naar de vindbaarheid van uw website in Google, Bing en andere belangrijke zoekmachines.

Wij helpen u bij het verbeteren van uw ranking in Google (“ranking”) en geven u tips over hoe u social media, PPC (AdWords) en andere marketingtools kunt gebruiken om meer bezoekers naar uw website te trekken.

We analyseren doelgroepen, verzamelen zoekwoorden die relevant zijn voor uw website en helpen bij het voorbereiden van inhoud. Heeft u de inhoud al zelf geschreven? Vervolgens willen we u helpen deze te optimaliseren, zodat u uw website gemakkelijk kunt vinden.

We zullen er alles aan doen om de “downtime” van uw website te beperken en operationele problemen te voorkomen. Om het optreden van hacking en spam te verminderen, hebben we de website beschermd.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

https://www.webdeveloper.today/

https://webdevelopmentapp.com/nl/