Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Vervangen van het dak – wat moet je weten

Het belang van een dak inspecteren

Wij willen graag even stilstaan bij het belang van jaarlijkse inspecties voor uw woning of bedrijf. Bij het herstel van de dakbedekking op verschillende structuren is een belangrijke factor de hoeveelheid schade die ongezien is gebleven voor de eigenaar van het pand. Dus, om de kosten en hoofdpijn van een vervangend dak eerder dan verwacht te vermijden, vraag het team van de dakwerker in Herentals om langs te komen voor een inspectie.

Moet mijn hele dak worden vervangen of kunnen gedeelten worden gerepareerd? Afhankelijk van de situatie kunnen we slechts een deel van het dak repareren. In andere gevallen is een volledige vervanging misschien niet nodig, zodat ons ervaren team kan bepalen dat kleine reparaties nodig zijn. Het is al lang ons beleid om alleen het werk uit te voeren in overeenstemming met de behoeften van de klant.

Wind en regen kunnen verborgen plekken van schade creëren die op de slechtste momenten problemen veroorzaken. Op die momenten staan wij klaar om te reageren en het probleem met de nodige snelheid op te lossen.

Met al deze zaken in het achterhoofd, moeten we huis- en bedrijfseigenaren dringend verzoeken te begrijpen dat de veiligheid en integriteit van de structuur dringende prioriteiten zijn. Daarom kunnen we, wanneer we beoordelen of een vervangend dak nodig is, besluiten door te gaan met de volledige klus vanwege de slechte integriteit van de oude dakbedekking.

Snelle dakrenovatie

Dus, terwijl we altijd zullen proberen om geld te besparen voor onze klanten, zullen we nooit een klus half doen. Hoe lang duurt het om het dak van mijn huis te vervangen? Als de situatie dringend is, kunnen we binnen een week zorgen voor de vervanging van dakbedekkingsstructuren.

Ons team kan echter dringende reparaties aanbieden om lekken te stoppen die uw huis kunnen beschadigen binnen één werkdag of minder. Hoewel we graag zouden zeggen dat een vervangend dak een one-size-fits-all probleem is, spelen de vierkante meters van het gebouw, de moeilijkheid om oude bouwmaterialen te verwijderen en de vorm van de bovenliggende structuur allemaal een rol bij de vraag of we snel resultaten kunnen leveren. Bel voor een consult om meer gedetailleerde informatie te krijgen.