Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het kiezen van het beste telefoonhoesje

Het overkomt iedereen wel eens: je hebt een spiksplinternieuwe telefoon gekocht, maar een paar dagen later ziet hij er al niet meer zo nieuw uit. Je hebt hem laten vallen en het scherm is volledig gebarsten. Ontzettend balen, maar gelukkig kan je dit gemakkelijk voorkomen. Schaf je telefoonhoesjes van Casimoda aan en je telefoon is beschermd. Maar wat is nu het beste telefoonhoesje voor jouw telefoon? Onze favoriet zijn deze Samsung A54 hoesjes. Dit hoesje biedt namelijk optimale bescherming en het ziet er ook nog eens mooi uit. Maar welke hoesjes bestaan er nog voor andere types telefoon?

Op de markt bestaat er een waaier aan verschillende soorten hoesjes, voor elk wat wils. Hieronder alle uitvoeringen even op een rijtje.

Book cases

Als je op zoek bent naar een hoesje om je telefoon te beschermen, dan is een book case wellicht de beste optie voor jou. Het grootste voordeel van een book case is de volledige bescherming die het biedt. Dit type hoesje bedekt namelijk je hele telefoon, met een klep die ook je scherm beschermt. De klep kan gemakkelijk worden geopend en gesloten, zoals je een boek zou openen en sluiten. Daarom wordt het ook wel aangeduid als een ‘book case’.

Back covers

Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes beschikbaar voor het beschermen van jouw mobiele telefoon. Een veelgebruikt type hoesje is de back cover, die de achterkant en de zijkanten van de telefoon bedekt. Een back cover zorgt ervoor dat de telefoon goed beschermd is tegen krassen, stoten en valpartijen, waardoor het een populaire keuze is voor veel mensen. Bovendien hoef je het hoesje niet steeds opnieuw open te klappen, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je telefoon.

2-in-1 hoesjes

2-in-1 hoesjes zijn een handige oplossing voor mensen die zowel bescherming als gemak willen bij het gebruik van hun mobiele telefoon. Deze hoesjes combineren de eigenschappen van een book case en een back cover, waardoor je het beste van beide werelden hebt.

Een ander groot voordeel van 2-in-1 hoesjes is de flexibiliteit die ze bieden. Je kunt de back cover namelijk gemakkelijk uit de book case halen en weer terugplaatsen met behulp van een magneet. Dit is handig wanneer je alleen de back cover wilt gebruiken om je telefoon slanker te maken of wanneer je de book case wilt gebruiken om bijvoorbeeld handsfree te kunnen bellen.