Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Marktlink help jou met het verkopen van jouw onderneming

Jouw onderneming verkopen doe je niet over één nacht ijs. Jouw onderneming is namelijk je kindje: je hebt je ziel en zaligheid in je onderneming gestopt. Daarom wil je natuurlijk dat het verkopen van jouw onderneming zo soepel mogelijk verloopt. Gebeurd de verkoop niet volgens de juiste volgorde dan kunnen de gevolgen hiervan verstrekkend én niet te overzien zijn. Marktlink heeft inmiddels al met veel bedrijven mogen sparren over dit onderwerp. Zij kunnen jou helpen om samen met jou als individu jouw bedrijf te verkopen.

Marktlink

Als een echte M&A-specialist (Mergers And Acquisitions specialst) is Marktlink al sinds 1996 bezig met de ondersteuning van ondernemers bij bedrijfsovernames, fusies of verkoop. Door middel van concrete kennis en persoonlijke benadering zullen zij ervoor zorgen dat het verkopen van jouw onderneming zo soepel mogelijk zal verlopen. 

Door middel van 140 werknemers verspreid over de hele wereld bekleedt Marktlink een actieve rol binnen een uitgebreid internationaal netwerk van overnamespecialisten in maar liefst 40 landen. Hierdoor beschikken ze over een lijst van de beste (ver)kopers op elke plek in de wereld. 

Zeer succesvol

Dat Marktlink een grote naam is binnen de Europese M&A wereld is niet zo gek. Marktlink heeft tot op heden 95% van alle mandaten die in het verleden zijn aangenomen succesvol afgerond. Dit resulteert in een bewezen trackrecord van maar liefst ruim 1.000 succesvolle transacties! 

Taxeren van jouw onderneming

Wanneer je er voor gekozen hebt om jouw onderneming te verkopen moet je natuurlijk wel weten waarvoor jouw onderneming onder de hamer gaat. Met de online Marktlink Multiple tool kan Marktlink een accurate indicatie geven van jouw bedrijfswaarde. Dit doen zij op basis van actuele cijfers en trendvoorspellingen. Deze informatie wordt iedere drie maanden geüpdate om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van jouw bedrijfswaarde.

Neem contact op

Ben jij na het lezen van dit blog benieuwd naar wat Marktlink voor jou kan betekenen in de verkoop van jouw onderneming? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op! 

 

https://www.marktlink.com/be/