Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Innerlijke-reis.nl

Nadat ik een half jaar geleden ontslagen ben doordat er bezuinigingen moeten doorgevoerd worden ben ik eigenlijk wel een beetje depressief. Ik heb 23 jaar gewerkt bij het bedrijf alleen toen tijdens een evaluatie gesprek werd mij ineens medegedeeld dat ik door bezuinigingen weg moest. Omdat ik nu 53 jaar ben, ben ik voor veel bedrijven te duur en kan ik dus erg moeilijk een andere baan vinden. Omdat thuis zitten echt helemaal niks voor mij is begin ik dus depressief te raken. Ik wil hier graag wat aan doen zodat ik dit nare gevoel niet meer hoef mee te maken.

Ayahuasca ceremonie

Ik was naar een oplossing aan het zoeken maar ik wist echt niet wat hier nou mee kon helpen. Toen las ik ineens wat van iemand die een beetje hetzelfde verhaal als mij had meegemaakt. Deze persoon was heel erg geholpen met een zogeheten ayahuasca ceremonie. Hij schreef dat je zo helemaal in jezelf kun keren en daarna weer een hele frisse blik hebt op alle dingen. Dit vond ik wel interessant klinken en dus ging ik meer verhalen lezen van mensen die dit ook hadden meegemaakt. Ik vond het eigenlijk wel spannend en was erg benieuwd. Ik besloot een intake te doen zodat ik goed wist wat er allemaal aan de hand was en wat er allemaal zou gaan gebeuren. Alles werd goed verteld en ik wist waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten.

Het resultaat van de ayahuasca ceremonie

De ayahuasca ceremonie is erg goed bevallen en het heeft echt een soort leegte in mijn hoofd gebracht. Erg fijn want nu denk ik niet meer zoveel na en leg ik een soort van minder druk op mezelf. Ik ga weer een stuk vrolijker door het leven en ben weer vol frisse moed dat ik binnenkort een nieuwe baan kan vinden. Bedankt innerlijke – reis voor de goede hulp.