Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Grijze en atraciet kunststof kozijnen zijn in!

Mooie kunststof kozijnen hoeven niet wit te zijn

Ben je van plan om nieuwe raamkozijnen of kunststof deuren te laten plaatsen? Dan is een belangrijke beslissing uiteraard om de juiste kleur te kiezen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden in kleur en afwerking. Van strak en klassiek tot super luxe en uitbundig. Zelfs voor kunststof kozijnen zijn er steeds meer mogelijkheden. Waar vroeger de standaard altijd wit of crème wit was, kun je tegenwoordig zwarte, antraciete of grijze kunststof kozijnen kopen voor je ramen en deuren. Grijs is vooral een populaire kleur voor woningen die een heel eigen look hebben. Vaak heeft de architect namelijk een bepaald design voor ogen van het huis en daar horen NIET witte kozijnen bij. Wil je een kleur die áltijd mooi tot zijn recht komt? Kies dan voor grijze raamkozijnen en deuren!

Grijze kunststof kozijnen zijn weer in!

Denk je aan grijs dan is dat niet in eerste instantie de meest spannende kleur. Grijs associeer je vaak met saai en oubollig. Maar niet anno 2022. Want grijs wordt vaak juist gebruik om de woning aan de buitenkant een accentkleur te geven. Grijs is namelijk een geweldige kleur om mee te combineren. Zwart, wit, crème, zand- en pastel kleuren zijn allemaal hele mooie combinaties om te maken met grijs. Heb je het liever neutraler, ook dan is grijs een prima keuze. Bovendien is het ene grijs is het andere niet. Daarom bieden we bij Qozijn de mogelijkheid dat je niet zomaar een kleur grijs krijgt, maar een specifieke RAL kleur. Onze kozijn adviseurs komen graag met je in contact om het kleurenpalet door te nemen en natuurlijk advies te geven in wat de beste optie is. Zelfs verkeersgrijs, betongrijs en cementgrijs behoren tot de mogelijkheden.

Ook heel populair – antraciete kunststof kozijnen

De laatste tijd zijn antraciet kleurige kozijnen ook enorm populair. Vooral bij woningen die hun gevel (crème) wit hebben staat antraciet kozijnen als een prachtige contrastkleur. Het maakt een woning super modern, strak en clean. Bij houten gevelbekleding past antraciet ook heel erg mooi. Overigens kunnen we de binnenzijde van de kozijnen in een heel andere kleur afleveren. Bijvoorbeeld glad wit of wit met houtmotief. De keuze is aan jou.

Donkergrijze kozijnen

Tot slot kunnen we ook donkergrijze kozijnen monteren. Qua kleur zitten het een tint onder antraciet, maar is het weer een tint donkerder dan grijs. Twijfel je over de juiste tint? Wij helpen je graag! En wat wij voor raamkozijnen kunnen, kunnen wij ook voor kunststof schuifpuien. Wij kunnen schuifpuien plaatsen groter dan 3 meter. Niks is te gek voor ons. Wij plaatsen uitsluitend de kozijnen van Schüco en Veka met 10 jaar garantie.

Advies van Qozijn

Vraag raad aan de adviseurs van Qozijn via 085 – 80 00 269 of vraag een offerte aan voor je houten kozijnen te vervangen via onze website. We komen graag langs om alles op te meten zodat we een acurate prijs kunnen geven voor de materiaalkosten en de montage. Het plaatsen van kozijnen gebeurd door VCA gecertificeerde monteurs en dit doen we in heel Nederland.

https://www.qozijn.nl/