Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Goedkoopste Zorr Powermatic elektrische hulzenvullers online kopen

Alle rokers van sigaretten die bewust kiezen voor hun portemonnee kiezen voor volume tabak met gebruik van een elektrische sigarettenmachine voor het vullen van hulzen. De trend om te kiezen voor goedkoper roken gaat gepaard met technologische ontwikkelingen. Daarnaast gaat iedereen aan de stekker net zoals bij de elektronische sigaret, de auto, etcetera. De laatste nieuwe ontwikkeling is de Zorr Powermatic 5.

De geschiedenis van de Zorr Powermatic elektrische sigarettenmachines

De elektrische sigarettenmachine of hulzenvuller was in de begin periode mogelijk dankzij de eerste modellen met een spiraal. Het nadeel hiervan was dat de sigaretten niet goed gevuld werden en de as veelal op de kleding van de gebruikers vielen. Een ander nadeel was dat de machines van minder goede kwaliteit bleken te zijn. Met de komst van de Zorr Powermatic 2 werd hier een einde aan gemaakt. Rokers gingen compleet voor dit toestel voorzien van een hendel om sigaretten elektronisch te vullen met een zogenaamde ‘schietijzer’. Het toestel is van goede kwaliteit, ondanks dat Zorr de fabricage heeft verlegd van de Verenigde Staten van Amerika naar China. Desondsanks blijft het een Amerikaans merk met de bijbehorende service en kwaliteit. Met de komst van de Zorr Powermatic 3 werd het mogelijk om sneller sigaretten elektrisch te vullen met volume tabak. Zolang de volume tabak net als bij de Zorr Powermatic 2 van een goede kwaliteit is. Dit wil zeggen volume tabak met geen groffe stukken als takken en bladnerven, een goede snede en niet te vochtig. Merken als Steeple, L&M, Marlboro blijken goed te werken met de elektrische sigarettenvullers. De Zorr Powermatic 3 is niet de goedkoopste machine, maar heeft inmiddels zijn sporen verdiend. De elektrische hulzenvuller is voorzien van een knop voor het schieten van de hulzen en een knop voor het instellen van de mogelijke vulgraad. Wat van belang is bij de Zorr Powermatic 3 is regelmatig de verzamelbak voor de volume tabak te reinigen met de bijgeleverde schoonmaak tools zoals een borsteltje en een pin. De klanten welke ervoor kiezen om regelmatig onderhoud te plegen aan de Zorr Powermatic 3 ervaren geen problemen zoals vastgekoekte tabak. Het is net als een auto, wie regelmatig zijn auto onderhoud beleefd een betere rijervaring. 

Wat is een elektrische sigarettenmachine of hulzenvuller?

 

Een elektrische sigarettenmachine, ook wel elektrische sigarettenmaker of hulzenstopper genoemd, is een apparaat waarmee je op een eenvoudige en snelle manier je eigen sigaretten kunt maken. In tegenstelling tot handmatige sigarettenmachines, die je met de hand moet bedienen, werken elektrische sigarettenmachines automatisch.

Hoe werkt een elektrische sigarettenmachine?

 1. Vul de tabaksschuit: Vul de tabaksschuit met jouw favoriete tabak.

 2. Plaats een huls: Plaats een lege sigarettenhuls in de daarvoor bestemde houder.

 3. Druk op de knop: Druk op de knop om de machine te activeren

 4. Geniet van je sigaret: De machine maalt de tabak, vult de huls en drukt deze dicht. Binnen enkele seconden heb je een perfect gerolde sigaret, klaar om te roken.

Voordelen van een elektrische sigarettenmachine:

 • Tijdsbesparing: Je kunt in een mum van tijd een pakje sigaretten maken, waardoor je tijd bespaart.

 • Geld besparen: Zelf sigaretten maken is veel goedkoper dan kant-en-klare sigaretten kopen.

 • Perfecte controle: Je kunt de dichtheid van je sigaretten aanpassen naar jouw smaak.

 • Minder rommel: De machine houdt alles netjes, waardoor er minder rommel is op je aanrecht.

 • Gemakkelijk te gebruiken: De meeste elektrische sigarettenmachines zijn eenvoudig te bedienen met duidelijke instructies.

Nadelen van een elektrische sigarettenmachine:

 • Kosten: Elektrische sigarettenmachines zijn duurder dan handmatige sigarettenmachines.

 • Onderhoud: De machine moet regelmatig worden schoongemaakt om optimaal te presteren.

 • Niet alle tabakssoorten geschikt: Sommige tabakssoorten zijn niet geschikt voor gebruik in een elektrische sigarettenmachine

Zorr Powermatic 3 plus

Dit is de Zorr Powermatic 3 Plus waarbij klanten kunnen kiezen uit 3 soorten hulzen en bijbehorende vulgraad. King size, 100mm en medium hulzen zijn de soorten hulzen waar uit gekozen worden. De meeste klanten gebruiken de instelling ‘king size’. De goedkoopste Zorr Powermatic 3 is momenteel online te koop bij Casa N°7 in Turnhout in België. Verzending naar Nederland arriveert bij klanten op de 2ewerkdag na de bestelling.

Zorr Powermatic 4 plus

De Zorr Powermatic 4 plus is op de markt gekomen voor gebruik met premium volwaardige tabak ten opzichte van de volume tabak.

Zorr Powermatic 5 deluxe

Dit model is in 2024 op de markt gelanceerd en is een volautomatische elektrische sigarettenmachine met een grote tabakdispenser en hulzenreservoir. 

 

https://www.casanumber7.be/product/zorr-powermatic-3-sigarettenmaker/