Alpi Blog
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop tegels te koop

We zien het vaak voorbij komen en vooral de grote bouwmarkten maken er gebruik van. Je gaat er vervolgens heen en de goedkoop tegels zijn nergens te bekennen. Je krijgt dan te horen dat je te laat bent en dat de goedkoop tegels op zijn maar ze hebben wel andere betaalbare tegels. Dit is inmiddels een eeuwenoude truc.

Wat is de truc?

Ze gooien een klein assortimentje in de aanbieding en maken vervolgens veel reclame met goedkoop tegels koop je hier. De kleine assortiment is natuurlijk al na een of twee klanten op. De klanten blijven wel komen omdat ze van de aanbieding van goedkoop tegels hebben gehoord. Hun word verteld dat die op zijn maar dat er ook andere goedkoop tegels zijn. Die zijn natuurlijk flink duurder maar toch trappen veel consumenten in. De bouwmarkten liggen afgelegen en als consumenten erheen rijden willen ze niet met lege handen terug dus kopen ze het maar.

Online goedkoop tegels

Het is helemaal niet nodig om naar een bouwmarkt te gaan want goedkoop tegels kun je gewoon online kopen. Je bekijkt het en koopt het. Zo simpel is het. Zo heb je altijd goedkoop tegels en kom je niet voor verassingen te staan.

fliesenxl.com

tegeldepot.nl

tegeloutletamstelveen.com